Webhosting si hosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.  
 
Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania. Spatiu Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Webhosting si hosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Pareri despre Hosting si Webhosting. Gazduire site pe servere din Romania.Despre Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Despre Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Pareri despre Hosting si Webhosting. Gazduire site pe servere din Romania.Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Webhosting si hosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Hosting si Webhosting Romania. Gazduire site pe servere din Romania.
Hosting si Webhosting Romania. Gazduire site pe servere din Romania.

Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.

2003 - www.pcadvice.org

     Ofera la preturi decente cuprinse intre 1,2 si 14,5 E/luna webhosting cu o capacitate de stocare intre 25 si 500 M. Un avantaj il constituie si gazduirea gratuita timp de 15 zile.
Ale facilitatile sunt: Ftp, Cgi-bin, Php, MySql, Active Server Pages. Mentinearea si configurarea se face prin intermediul CPanel, care este in limba romana. Se pot gazdui mai multe situri pe acelasi cont.

     Prin intermediul lui CPanel puteti sa gestionati independent conturile de e-mail, sa protejati prin parola folderele la care doriti sa fie restrictionat accesul,sa gestionati bazele de date MySql prin intermediul aplicatiei PhpMyAdmin, sa creati subdomenii, si multe altele. Gazduirea este gratuita timp de 15 zile, asa ca puteti testa pe indelete aceste servicii.

     Romdechim isi are structurate pachetele de oferte in trei parti: Pachete linux, Oferte Speciale si Pachete Windows. Ofertele speciale linux, pe langa hosting mai este inclus si domeniul la preturi incepand de la 54 euro. Pentru primele doua se foloseste CPanel.


     Pentru conturile Windows administrarea se face prin intermediul lui HSphere.
Acesta permite printre altele gestionarea conturilor de e-mail, creearea de subdomenii, administrare DNS, administrare conxiuni la baze de date, configurare conturi ftp, compatibilitate cu Site Studio, precum si creearea de statistici pentru site cu Webalizer.

http://www.romedchim.com