Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.  
 
Webhosting si hosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania. Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Spatiu Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Webhosting si hosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Despre Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Hosting si Webhosting Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Pareri despre Hosting si Webhosting. Gazduire site pe servere din Romania.Despre Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Hosting si Webhosting Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Webhosting si hosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.
Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.

Pareri despre Hosting si Webhosting. Gazduire site pe servere din Romania.

2003 - www.pcadvice.org

     ROL.ro au pe pagina oferta web hosting profesional, cele mai bune preturi pentru domenii si hosting, conexiune Internet de mare viteza, solutii profesionale pentru prezenta online, websites, e-commerce, e-business, interactive advertising etc etc... Sa spunem si parerea noastra despre astea.

     Oferta ROL.ro cuprinde Web Start ( 9 $/luna, incluzand domeniu .ro gratuit,25 MB spatiu, 5 adrese e-mail, DNS, FTP, FrontPage, POP3 & SMTP), Web Plus (19 $/luna, domeniu .ro gratuity, 60 MB spatiu, 10 adrese e-mail, DNS, FTP, FrontPage, POP3 & SMTP, ASP + MS Access, PHP + MySQL), Web Expert ( 49 $/luna, domeniu .ro gratuit, 150 MB spatiu, 25 adrese e-mail, DNS, FTP, FrontPage, POP3 & SMTP, ASP + MS Access, PHP + MySQL). Din pacate daca nu ai bani prea multi si iti trebuie lucruri gen PHP trebuie sa iti alegi alt provider de hosting. Eu am avut un cont de 19$/luna. Partea proasta este ca 10 conturi de email s-au dus imediat pe apa sambetei dupa ce mi-am facut un webmaster@, un abuse@, vreo sase colegi, pana la urma din cauza asta tot pe contul meu de email de la provider am ramas. In rest m-am mai lovit de spatiul pentru baza de date, avand un program care imi facea logging acolo. A trebuit sa platesc cam mult pentru asta(cam 10$ pentru 10mega), asa ca m-am mutat de la ei.

    Pentru domenii .ro, .com.ro, .net.ro, .info.ro, .store.ro , preturile sunt cuprinse intre 25$ si 45 $, iar pentru domenii .com, .net, .biz, .info, .etc, preturi cuprinse intre 15$ -25$.
Intr-adevar uptime au avut destul de bun. Uneori am avut probleme cu emailul, nu stiu din ce cauze exact, multe servere filtrandu-mi mesajele care le trimiteam. O alta problema a fost ca domeniul.ro ramane la ei, pe numele lor si nu il mai poti transfera.


     Serverele web hosting ROL.ro sunt gazduite in centrul de control PCNET, care stim noi mai bine cum (nu) functioneaza uneori. Fluxul de Internet minim garantat catre serverele de web hosting este de 2 MB/s, iar cel maxim posibil este de 5 MB/s. Normal totul este afectat de multele pagini free probabil de la rol.ro, astfel ca la orele de trafic de varf in Romania sau in afara in functie de ce target ai, merge cam greu sau deloc. Suportul tehnic prin email daca ai noroc iti raspunde cand deja si tu ai uitat ce problema aveai.http://www.rol.ro