Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.  
 
Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania. Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Pareri ale webmasterilor despre Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Despre Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Hosting si Webhosting Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Pareri despre Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Pareri despre Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Spatiu Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.
Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.

Despre Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.

2003 - www.pcadvice.org

      Host-Age.ro ofera web hosting de cea mai buna calitate la preturi incredibil de mici, atat pentru persoane juridice cat si pentru persoane fizice, putand achizitiona domenii: .ro .com .net .org .us .biz .info .ws. Chestia asta pare foarte interesanta pentru mine ca roman cand am vazut-o prima oara. Pentru ca nu pe vremea aceea nu aveam carte de credit pentru a-mi cumpara din afara. Dubios a fost cand am cumparat si ca firma aceea americana cu care se tot lauda pe site nu a aparut nicaieri. Probabil o fi vre-una...


     Oferta cuprinde pachete ca Super 10, Super 25, Super 50, Super 250, Super 500, preturile acestor pachete fiind cuprinse intre 4.5 $ si 35 $/luna(trebuie sa platiti mai multe luni daca luati un pachet ieftin), fara taxa de instalare, cu capacitate de stocare cuprinsa intre 10 -500 MB depinde cat platiti.
Avantajele Host-Age.ro sunt interfata CPanel in limba romana, probabil a fost si upgradat de la versiunea 5 prin care putea orice user sa lanseze comenzi pe server si sa distruga siteurile altora. La fel posibilitatea de promovare a site-ului dumeavoastra pe cel mai popular motor de cautare Google, dar normal este reclama platita si sa dai 79$ ca sa obtii 1500 vizitatori este exagerat. Plus ca spun si ei ca nu iti garanteaza nici un succes, probabil au avut multe plangeri. Fiecare pachet de hosting cu MySQL beneficiaza de InvisionBoard, PHP-Nuke si osCommerce pe care insa nu le-am folosit.


     Host-Age.ro asigura gazduirea site-ului atat pe servere din Romania cat si din SUA, garantand un uptime de 99.99 %. Normal ca e doar teoretic, pana si pozele care sunt pe site probabil ca au fost cautate cu Google si nu le apartin, chiar daca arata totul foarte frumos pe site. Partea Metropolitana cel putin in momentul in care am avut cont acolo era prin kpnqwest, tinand cont ca majoritatea romanilor sunt in partea cealalta, de multe multe ori legatura era jos, rutarea se facea prin afara, viteza fiind deja dublata. Serverele dotate minim cu Procesoare P4 la 2 Ghz, Raid, 512 DDR * Linux RedHat 7.3, Apache 1.3.27, Perl 5.6.1, PHP 4.3.1, Mysql 4.0.12 , asigurand astfel buna functionare si securitate a site-ului dumneavoastra. Asta in cazul in care scripturile altora nu o iau razna sau tot felul de evenimente neplacute nu se intampla, prin care ba iti merge siteul ba nu.


     Parerea in mare dupa experienta avuta este ca in afara de faptul ca au multe branduri pe peste tot pe pagina, este destul de complicat si costisitor sa realizezi ceva acolo. In general se misca destul de greu daca vrei ceva de pe pagina care trebuie sa il obtina din afara.


http://www.host-age.ro