Despre Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.  
 
Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania. Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Hosting si Webhosting Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Despre Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Despre Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Spatiu Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Pareri ale webmasterilor despre Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Despre Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Hosting si Webhosting Romania. Gazduire site pe servere din Romania.Despre Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.
Despre Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.

Hosting si Webhosting in Romania. Gazduire site pe servere din Romania.

2003 - www.pcadvice.org

     Ne-a placut la acest provider de hosting ca pe langa ca a fost online mult timp, are o tona de optiuni si de posibilitati. Inca nu am vazut in Romania atatea cate am vazut aici. Oamenii au un Site Builder super, si undeori chiar mi-am creat bucati de pagini cu el pentru ca imi era lene. Cred ca pentru cei care nu prea se pricep e perfect. In rest au suport pentru FrontPage, care la fel cred ca este singurul din Romania care merge cum trebuie. Adica poti sa iti uploadezi pana si Navigation Bar cum trebuie, themes, etc, fara sa stai sa le uploadezi manual. Deasemenea pentru cei care vor sa cumpere domenii este un loc bun sa nu plateasca in plus. Doar 9$, tinand cont ca la Godaddy.com care este cel mai folosit in toata lumea costa 8.95$ si nu iti trebuie carte de credit.
     Un alt lucru super este ca au suport si pentru Mysql si pentru Postgres in acelasi cont si interfete de web(cum e phpmyadmin) pentru ele. La capitolul email doua tipuri de webmail pentru toate gusturile si pop3 si smtp, via qmail. Din pacate nu au imap, ceea ce ne-a facut sa le scadem un punct chiar daca le suntem clienti inca. Pentru ftp, iti poti crea gratuit si alti useri in cazul in care vrei sa dai access unui prieten la un subdirector sa uploadeze ceva, plus o gramada de optiuni. Despre www, nu pot sa va spun ca nu cred ca le lipseste ceva din ce se poate face: de la redirectari, errori personalizate, parole pe pagini, index, execuri, mime types, script handlers, simlinks, multiviews, ssi, cgi(tot ce vreti), alias, throttle etc. Un alt punct forte este ca iti poti vedea logurile(access.log, error.log, transfer.log si chiar referrer.log). Normal nu lipseste php si perl support din cate am vazut pentru toate tipurile de conturi chiar si pentru cele mai ieftine. O chestie super beton si care chiar merge(testata) este trimiterea paginii la motoare de cautare, si poti seta cuvintele cheie, descrierea etc. Apoi din start ai puhoi de scripturi preinstalate(countere, chat, buletin-board, guestbook, formmail(pentru trimis emailuri din pagina la tine) motor de cautare pentru pagina ta sa il inserezi in pagina etc). La statistici webalizer si modlogan, dupa preferinte, nu trebuie sa te rogi de nimeni sa le instaleze sau sa le platesti le ai din prima la instalare gata mergand si gratis. Un alt lucru super este webshell-ul. Un fel de file manager(o interfata pentru browsing-ul fisierelor ce le ai acolo pe server) cu care poti sa modifici, muti, stergi, editezi etc totul prin browser. Un lucru care il gasesti extrem de rar: CRON (sa lansezi anumite lucruri la o anumita ora, fara sa te rogi de cei care iti fac hosting).
     La capitolul suport tehnic poti sa le trimiti si emailuri, dar in general 99% din ce am avut nevoie le-am rezolvat prin tickets. Super simpatic, scrii problema, selectezi prioritatea, dai submit, si ei iti raspund, totul il faci din control-panel. Nu mai stai sa te certi cu ei ca nu le-a ajuns emailul sau alte chestii cum am facut cu alti provideri. Ce m-am mai lovit la altii este ca cei care aveau control panel nu mergea pe Netscape. Aici merge si cu Internet Explorer si cu Netscape perfect.
     Cam asta ar fi de spus pe scurt. Am schimbat vreo patru provideri pana acum pentru ca mai multe abureli si reclama a fost de ei, nu dau nume, unii au fost chiar foarte mari provideri de internet(si cei mai cu probleme tot timpul). Deocamdata raman la providerul asta si vi-l recomand si voua.

http://www.abonet.ro/oferta.web.hosting.html